PCBOX beca a 8 joves participants en el curs "Gestió i Direcció en eSports" de la UCAM

  • Agost 2018

La cadena de botigues d'informàtica líder adreçada a experts segueix impulsant el sector del gaming, ara amb beques per a estudiants de la Universidad Católica San Antonio de Múrcia.

8 joves que busquen un futur professional relacionat amb el gaming han pogut participar en el mòdul "Gestió i Direcció en eSports".

PCBOX també és patrocinador de UCAM eSports i ha col·laborat en l'equipament de diverses de les seves zones amb equips Netway Gaming d'última generació.

PCBOX, la cadena líder adreçada a experts en informàtica i amants del gaming, ha ofert 8 beques que han permès a diversos joves apassionats dels videojocs i que busquen tenir un futur professional relacionat amb el gaming, participar en el mòdul de "Gestió i Direcció en eSports "impartit per la Universidad Católica San Antonio de Múrcia (UCAM) del 25 al 29 de juny.

Aquest innovador curs patrocinat per PCBOX respon a la demanda de formació del sector per a llocs de direcció i gestió dins dels diferents sectors en què es divideix el mercat dels eSports. El mòdul s'inclou dins un ambiciós i innovador projecte d'UCAM eSports que té tres finalitats principals: investigació, formació i competició i al qual PCBOX s'ha volgut unir com a col·laborador, tant en el patrocini del mòdul, com en equipar les diferents zones com són la zona Stage & Formació o la zona d'Investigació amb equips gaming d'última generació de la marca pròpia Netway.

Segons Santi Juan, responsable de màrqueting de TICNOVA, grup tecnològic al qual pertany PCBOX "som una companyia líder en el sector del gaming, per això apostem per aquest tipus d'iniciatives, que a través d'investigació científica i formació acadèmica treballen per crear una professió amb futur".

Sobre PCBOX

PCBOX és la cadena de botigues de referència per a l'expert en informàtica on l'usuari trobarà una àmplia gamma de components i productes informàtics i tecnològics de les principals marques del sector. Amb més de 150 botigues per tot Espanya i més de 25 anys d'experiència, pertany a Ticnova, el major grup especialitzat en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum d'Espanya, propietari també de les cadenes BEEP i La Fábrica del Cartucho.